Despre noi

Pentru o curatenie perfecta, alege cu incredere Ideal Clean!

Ideal Clean este o echipa dinamica specializata in prestarea serviciilor complete de curatenie pentru birouri, spatii comerciale si apartamente. Obiectivul nostru este de a asigura tuturor clientilor nostri servicii de curatenie la standarde ridicate si adaptate celor mai diverse nevoi.

Misiunea Ideal Clean
Curatenia sporeste productivitatea si satisfactia! Ne propunem sa asiguram satisfactia clientilor nostri si sa raspundem de fiecare data nevoilor si dorintelor acestora cu servicii profesionale, prompte si de inalta calitate.

Valorile Ideal Clean
Una din cele mai importante preocupari ale noastre este de a dezvolta relatii de incredere si de durata cu clientii nostri, bazata pe oferirea rapida, de fiecare data, a serviciilor personalizate de curatenie in functie de nevoile si spatiul acestora.

Ne bazam activitatea pe calitate, aceasta fiind trasatura principala pe care o ofera serviciile noastre. Aceasta calitate este certificata de un personal calificat si de echipamente si consumabile din diferite game profesionale. Prin calitatea pe care o oferim prin serviciile noastre de curatenie, asiguram mereu satisfactie deplina tuturor clientilor nostri.

Suntem o echipa flexibila in stabilirea si oferirea serviciilor, deoarece mereu am reusit sa ne adaptam oferta pentru fiecare cerere, indiferent de tipul de persoana sau spatiu din partea caruia a venit solicitarea. Cerintele si nevoile fiecarui client sunt cele care ofera intotdeauna criteriul de stabilire a pachetelor de servicii pe care le oferim.

Alege curatenia perfecta si de lunga durata!
Tintim intotdeauna la o continua imbunatatire a performantelor serviciilor noastre, pentru ca tu sa ai intotdeauna parte de satisfactie maxima!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.